خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5351 سوال توسط 105924 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: Ematsautolo
صفحه: [1]
نويسنده سوال: انتقالی  (دفعات بازدید: 325 بار)
szar
ارباب رجوع
*
« : 30 شهريور 1388,ساعت 17:38:41 »

سلام من از طریق دوره فراگیر وارد پیام نور سیرجان شدم الان 67 واحد گذروندم از همون ترم اول درخواست انتقالی به کرمان دادم ولی به دلیل کم کاری مرکز سیرجان تا این ترم موفق نشدم  منتها قراره برای نیمسال دوم سال 88 اقدام کنن این ترم مهمان گرفتم برای زرند حالا اگه این ترم بخونم تعداد واحدها از نصف بیشتر میشه و یکی از شرایط انتقالی نقض میشه من الان باید چکار کنم  چون امسال کنکور سراسری دانشگاه باهنر قبول شدم و میخوام هر دو رشته رو بخونم دیگه رفتن به سیرجان غیر ممکنه خواهش میکنم کمکم کنید ممنون
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 31 شهريور 1388,ساعت 10:06:12 »

با سلام
با توجه به وضعیت شما، تنها شما می توانید از مهمان دائم استفاده نمایید و دیگر شرایط انتقال را ندارید.
با تشکر و آرزوی توفیق برای شما.
szar
ارباب رجوع
*
« پاسخ #2 : 31 شهريور 1388,ساعت 19:07:58 »

سلام مرسی از جوابتون
سوال دیگم اینکه احتمال مهمان شدن دائم در واح کرمان وجود داره یا نه و شرایطش چیه بازم تشکر میکنم از لطفتون
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #3 : 01 مهر 1388,ساعت 13:24:55 »

سلام
مهمان دائم شدن شرایط خاصی نمی خواهد. فرم های آن 15 آبان تا 15 دی ماه هر سال ارائه می شوند.
روال آن به این صورت است:
تکمیل فرم ها و مدارک===> موافقت مرکز مبدا===> موافقت مرکز مقصد===> موافقت شورای آموزشی استان.
با تشکر از شما.
szar
ارباب رجوع
*
« پاسخ #4 : 01 مهر 1388,ساعت 18:40:54 »

با سلام و تقدیم احترام
تشکر از جواباتون
با توجه به شرایط موجود و اینکه من این ترم در دانشگاه باهنر هم همزمان با پیام نور تحصیل میکنم احتمال اینکه با درخواستم برای مهمان دائم شدن در کرمان موافقت بشه وجود داره
با سپاس فراوان
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #5 : 04 مهر 1388,ساعت 09:33:57 »

با سلام
پاسخ این سوال شما پیشتر ارائه شد.
شما اقدامات قانونی و روال ذکر شده را طی کنید. مطمئن باشید در تمامی موارد دانشگاه به نحوی عمل خواهد کرد که مشکلات دانشجو برطرف گردد. پس در مورد احتمال به نتیجه رسیدن درخواست شما نمی توان مطلبی را بیان کرد.
با تشکر.
صفحه: [1]