خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5351 سوال توسط 104989 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: BenitoHeath481
صفحه: [1]
نويسنده سوال: بداخلاقي مسئول آموزش خانم پورنامدار  (دفعات بازدید: 300 بار)
كياني
ارباب رجوع
*
« : 11 بهمن 1388,ساعت 09:35:24 »

با سلام خدمت رياست محترم دانشگاه
با توجه به سروكار داشتن روزانه دانشجويان به مركز آموزش آيا صحيح است فردي مثل خانم پورنامدار كه بسيار بي ادبانه با دانشجو برخورد مي كند و
كسي نيست كه از ايشان دل خوشي داشته باشد در مركز فرهنگي مانند دانشگاه كه محل تعليم وتربيت و پرورش نسل جوان جامعه مي باشد اين چنين
گستاخانه با يك انسان برخورد مي كند اگر باور نداريد يكبار كسي را پيش ايشان بفرستيد ببينيد چگونه برخورد مي كنند از رياست محترم دانشگاه عاجزانه تقاضاي رسيدگي به اين مورد را داريم اگر امكان دارد بدانم بعد از اين درخواست از طريق همين ارتباط بدانم چه تغييري به وجود آمده است؟ ايا ترتيب اثري داده شده ياخير؟
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 14 بهمن 1388,ساعت 14:43:40 »

با سلام
از انتقاد شما سپاسگزاریم.
همان گونه که می دانید آموزش دانشگاه با حجم بسیار زیادی از مراجعات دانشجویی مواجه است. همواره هر انسانی هنگامی که در مقام پاسخگویی به چنین حجم بالایی بر می آید ممکن است در جایی مانند همیشه برخورد نکند. ما هم در دانشگاه از چنین قانونی مستثنا نیستیم و مانند همگان ممکن است گاهی برخورد همیشگی را نداشته باشیم. نه تنها خانم پور نامداری بلکه برای همه ممکن است چنین موردی پیش بیاید. حال آنچه ما از رفتار خانم پور نامداری در بسیاری از موارد می بینیم همانا دلسوزی و پیگیری های متعدد برای رفع مشکلات دانشجویان است. پس حتی اگر در جایی کارمندی برخورد مناسبی نداشت باید به وی تذکر داده شود، همین کاری که شما انجام دادید، اما از طرف دیگر نبایستی زحمات و کوشش های او هم نادیده انگاشته شود.
به امید بهتر شدن روز بروز خدمات دانشگاه به ارباب رجوع محترم.
با تشکر.
كياني
ارباب رجوع
*
« پاسخ #2 : 15 بهمن 1388,ساعت 08:28:01 »

با سلام وتشكر از رسيدگي شما  صحبت شما كاملا درست ولي بايد به ايشان تذكري داده شود شلوغ بودن سر يك كارمند دليل بداخلاقي نمي باشد
من خودم علاوه بر دانشجو بودن كارمند نيزهستم اما همواره سعي كرده ام اگر كاري هم از دستم برنمي آيد براي ارباب رجوع انجام دهم  حتي الامكان اين را با روي خوش به او بگويم  من از آن مقام محترم استدعا دارم اگر كاري براي تغيير پست ايشان انجام نميدهيد حداقل تذكر لازم داده شود تا يك دانشجو كه با هزار
اميد وارزو براي اينده مملكت خود درس ميخواند نااميد و سرخورده نشود شما باور كنيد رفتار ايشان نه تنها با من بلكه باساير دانشجويان به گونه اي است كه انگار
ما هيچ چيز نميدانيم و خانم نعوذباله خدا هستند .
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #3 : 17 بهمن 1388,ساعت 13:20:46 »

بسیار خب، در پاسخ قبلی هم ذکر شد که حتماً گزارشات اعتراضات به اطلاع مقامات مسئول و شخص مورد نظر خواهد رسید. امید است با عنایت خداوند متعال بتوانیم همواره خدمتگزار شما دانشجویان فهیم و محترم باشیم. شما نیز همواره برای اعتلای کشور عزیزمان با استواری درس خوانده و هدف پیشرفت کشور را دنبال نمایید.
موفق باشید.
صفحه: [1]