خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5351 سوال توسط 105409 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: theodorejaco1026
صفحه: [1]
نويسنده سوال: مبانی فناوری اطلاعات  (دفعات بازدید: 504 بار)
pnu.ac.ir
ارباب رجوع
*
« : 09 اسفند 1388,ساعت 18:27:43 »

با سلام وخسته نباشید بنده در درس مبانی فناوری اطلاعات که نمرات نداند گفتن خانم قاضی زاده رفتن امریکا برگها به زودی تصحیح می شود اما درست صحیح نشده است بنده از تستی 4.5 گرفتم ونمره میان ترم وارد نکردن بعد به من 8.89 دادند  در صورتی که بنده از تشریحی ها حداقل از 6 نمره 5می گرفتم اینها چه جوری تصحیح می کنند فکر ملت نیستند که یک ترم امدیم دانشگاه همین جوری ادم را می اندازند در واقع از تست تشریحی من 7.5 یا 8میشودم این نمره میان ترم بنده چی شده است.با تشکر
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 10 اسفند 1388,ساعت 13:14:34 »

سلام
برای برسی این موضوع در اداره امتحانات شماره دانشجویی شما لازم است تا در سیستم مورد بررسی قرار گیرد. اگر صلاح می دانید آن را اعلام نمایید تا بررسی نماییم.
با تشکر.
pnu.ac.ir
ارباب رجوع
*
« پاسخ #2 : 10 اسفند 1388,ساعت 15:50:19 »

با سلام وعرض وادب وخسته نباشید مجدد بنده امروز این همه راه به دانشگاه امد بجای اینکه جواب درست حسابی بدن می گن برو شنبه بیا اینم شد حرف حساب باشه من شماره دانشجوی را ایمیل می زنم اگر زحمتی نیست یک ایمیل به th.salam@yahoo.com بزنید تا بنده شماره دانشجویی را ایمیل کنم .

تشکر می کنم از شما مسئول محترم که به فکر دانشجویان هستید.
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #3 : 18 اسفند 1388,ساعت 14:10:52 »

سلام
ایمیل زدم. لطفا شماره دانشجویی را بفرستید.
با تشکر.

pnu.ac.ir
ارباب رجوع
*
« پاسخ #4 : 20 اسفند 1388,ساعت 19:44:23 »

با سلام وعرض وادب خسته نباشید

نمره ما به کجا رسید؟

موفق و پاینده باشید.
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #5 : 23 اسفند 1388,ساعت 09:21:25 »

سلام
ایمیل شما رسیده است. شماره دانشجویی شما به قسمت امتحانات ارجاع شده است. به محض پاسخ به اطلاع شما خواهد رسید.
با تشکر.

روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #6 : 23 اسفند 1388,ساعت 14:27:00 »

سلام
ما بررسی کردیم. نمره شما درست بود. شما از نمره تشریحی از 6 نمره 2 را گرفته اید. در نمره تستی از 20 نمره 10/71 را گرفته اید که از 8 نمره 4/28 می شود. حال اگر 4/28 و 2 را با هم جمع بزنید 6/28 می شود و اگر این نمره را در صورتی که میان ترم ندارید در 10/7 ضرب کنید همان نمره 8/89 خودتان می شود. فقط اگر میان ترم داده اید بفرمایید تا نمره آن لحاظ شود. وگرنه نحوه محاسبه به صورت مذکور است.
با تشکر از شما.
pnu.ac.ir
ارباب رجوع
*
« پاسخ #7 : 24 اسفند 1388,ساعت 07:51:29 »

با سلام وخسته نباشید اول از همه از شما تشکر می کنم که پیگیری کردید.بنده میان ترم امتحان دادم نمی دونم این خانم قاضی زاده چکار کرده است به ما نمره نداده است اگر از امریکا برگشت بگوید تا خودم شخصا با هشون صحبت کنم بنده در نمره تشریحی هم اعتراض دارم بنده خیالم از بابت این درس راحت بود که پاس می کنم لطفا نمره میان ترم من هم لحاظ شوید.

با تشکر فراوان موفق و پیروز باشید.
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #8 : 24 اسفند 1388,ساعت 08:43:25 »

با سلام
ایشان نمره میان ترمی به شما اختصاص نداده است. شما چه نمره ای از امتحان میان ترم گرفته اید؟ به نظرتان چرا میان ترم به شما داده نشده است. در مورد تصحیح برگه تشریحی مگر برای شما تاریخ اعتراض و مشاهده برگه اعلام نشده است؟
با تشکر.
pnu.ac.ir
ارباب رجوع
*
« پاسخ #9 : 24 اسفند 1388,ساعت 15:52:55 »

با سلام وعرض وادب خسته نباشید مجدد بنده میان ترم امتحان دادم و3:75 هم گرفتم می توانید از استادم خانم قاضی زاده سوال فرمایید ونمی دونم چرا به من نمره میان ترم نداد است اصلا خیلی بی نظم بود سرکلاس که میرفتی همش غلط درس میداد از این فصل به اون فصل می پرید همش از روی لپ تاپ غلط یاد می داد.همانطور مستحضر هستید بنده اعتراض در سایت گلستان زدم میتوانید مشاهده فرمایید.

با تشکر .
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #10 : 26 اسفند 1388,ساعت 13:38:56 »

با سلام
مشکل شما با اداره امتحانات در خصوص شرکت شما در امتحان میان ترم، مطرح شد. قرار شد برای این مورد شما با حضور پیش خانم خدایی تشریف بیاورید و مسئله میان ترم خود را دنبال نمایید.
با تشکر.
pnu.ac.ir
ارباب رجوع
*
« پاسخ #11 : 29 فروردين 1389,ساعت 07:40:00 »

با سلام بالاخره کسی به کار بنده رسیدگی نکرد
با تشکر
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #12 : 31 فروردين 1389,ساعت 12:24:49 »

سلام
ای بابا آخه چرا؟ شما پیش خانم خدایی مراجعه نمودید یا خیر؟ لطفاً جواب دهید.
با تشکر.
pnu.ac.ir
ارباب رجوع
*
« پاسخ #13 : 31 فروردين 1389,ساعت 18:00:15 »

با سلام

بنده چند بار مراجعه کردم یا نبودندیا می گفتن برو شنبه بیا، از این حرفها !
و دگه خورد توی تعطیلات عید نوروز واین شود که ،بنده قید این نمره را زدم،بنده این ترمی لطمعه زیادی خوردم به دلیل مشکلات برایم پیش امد خیلی از درس ها را خراب کردم و به همین دلیل تصمیم گرفتم در ترم تابستانی این درس را بردارم با نمره و معدل بالا .

از شما تشکر می کنم از بابت پیگیری های که کردید(امیدوارم در هر کجا که هستید موفق و پاینده باشید.)

ممنونم  از شما

پایان.
روابط عمومی دانشگاه
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #14 : 01 ارديبهشت 1389,ساعت 07:23:55 »

با سلام
عجب، در هر صورت شما می توانید به اداره رایانه (اتاق 220) مراجعه نمایید تا خود ما پیگیر کار شما شویم و با هم به اداره امتحانات مراجعه و مشکل را پیگیری نماییم. به این اداره که آمدید هر یک از همکاران: کرم بیگی، بنی اسدی یا مغفوری آماده هستند تا مشکل شما را پیگیری نمایند.
با تشکر.
صفحه: [1]