خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5351 سوال توسط 105434 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: armandbradford67
سیستم پاسخگویی مسئولین به مردم استان کرمانمخفیآرشیوستاد اجرایی دولت الکترونیک (مسئول پاسخگویی: دولت الکترونیک)پاسخ ندادن برخی از مسئولین جای بسی تامل دارد!!!!
صفحه: [1]
نويسنده سوال: پاسخ ندادن برخی از مسئولین جای بسی تامل دارد!!!!  (دفعات بازدید: 123 بار)
آرمان شهر
ارباب رجوع
*
« : 08 خرداد 1389,ساعت 11:50:01 »

با سلام
از شما دوستان تقاضا دارم که سازمانهای پیشگام در زمینه ی پاسخ گویی را به مردم از طریق این پورتال اعلام کنید . واقعا برخی از مسئولین به نظرات مردم اهمیت نمی دهند . من بارها نوشتم که به همکارانتان در ادارات بگویید به روز به مردم پاسخ دهند اما همیشه با پاسخ سرد شما مواجه شدم. برخی از ادارات مثل فرمانداری بم و معاونت عمرانی استانداری که در خواب زمستانی به سر میبرند وسازمان میراث فرهنگی هم که به سوالات به صورت گزینشی پاسخ می دهد . اینها تنها برخی از اداراتی اند که حاضر به جوابگویی درباره ی عملکرد خود نیستند من مدتهاست که برای این قبیل ادرات از طریق این پورتال پیام میفرستم اما یا جوابی برای این سوالات ندارند یا مردم برای انان اهمیتی ندارند .با این حال مردم حق دارند که از عملکرد مسئولین خود ناراضی باشند شما در کشورهای به قول خودتان استکباری ببینید که چگونه به نظرات مردم اهمیت می دهند . بیاییم کمی هم از انان یاد بگیریم زیرا انان بیشتر به این جمله که مردم ولی نعمت ما هستند ایمان و اعتقاد دارند تا ما.!!!!!!!!!!
دولت الکترونیک
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 09 خرداد 1389,ساعت 10:31:17 »

با سلام
شهروند محترم گلایه  شما در زمینه عدم پاسخگویی بروز برخی ارگانها کاملا بجا و متین است. امیدواریم تمامی مسئولین در راستای پاسخگویی بهنگام کوشا باشند.
صفحه: [1]