خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید

جستجوی پیشرفته

5353 سوال توسط 104006 کاربر - جدیدترین کاربر عضو شده: mohammadmckn37
صفحه: [1]
نويسنده سوال: میزان اختیار یک مامور شهر داری  (دفعات بازدید: 118 بار)
شهروند بافت
ارباب رجوع
*
« : 10 اسفند 1389,ساعت 19:59:43 »

بسمه تعالی
حضور محترم  :مسئولین استان کرمان و شهرستان بافت
اینجانب که  گاهی در کار تابلو نویسی فعالیت دارم جهت حمل یک تابلو آنرا( 5/12/89) کنار خودروام در یکی از خیابانها بافت  تکیه داده و دنبال سوییچ رفتم در سمت دیگر خیابان،( ظرف 3 دقیقه )  که تابلو مربوط  توسط یک فرد ناشناس با یک یک اقدام فوق  سریع   توسط یک  خودرو شخصی  برده یا ... شد و پیگیری و اعلام به  پلیس 110 نیر به نتیجه نرسید تا اینکه بعد از5 روز جستجو وتحقیق ، مشخص شد کار  مامور شهرداری بافت بوده و ضمن مراجعه علت را جویا شدم گفت بخاطر اجرای  وظیفه بوده!! اما متاسفانه 1- اگر منظور سد معبر بوده که خیابانهای بافت توسط  بعضی میوه فروشها و دیگران ،دیگر جایی برای  ترددعابر و گاهی خودرو  ندارد( اگر قبول ندارند عکس خیابانهای بافت را حاضرم نیز اینترنتی ارسال کنم مثل بلوار شهید بهشتی و ... ) و این ماموران وظیفه شناس هم معلوم نیست کجایند ؟ و به جای رفع  سد معبر، وسایل مردم  ( بنده ) را از روی خودروشان بر می دارند وبیخبر  می برند . 2- این کارآیا تجاوز به حریم خصوصی مردم نیست و چه حکمی دارد .3- اگر یک مامور وسیله مردم را می برد آیا نباید صورتجلسه شود یا حتی شفاها" اعلام شود من مامور شهرداری هستم ؟ 4- آیا قانون این قدر اجازه داده که یکفرد بدون نام نشان وسایل مردم را براحتی ببرد و بعد از چند روز دوندگی اول که قبول ندارد  وسیله رابرده است و بعد با شناخت فردی ناچارا" می گوید در جهت اجرای وظایف بوده است هر جا دلت میخواهد برو  !! .5- آیا قانونی هست که جلو این بی قانونی ها را بگیرد . 6- آیا شورای شهر بافت که منتخب مردم است نباید جلو این گونه کارکنان بی منطق را بگیرد و نظارت داشته باشد .7- آیا مسئولین اجرایی نباید به حق و حقوق مردم توجه کنند . 8- آیا اینگونه وسایل مردم را ( بیخبر و بی اطلاع و ناشناخته و...) حمل کنند و مخفی نمایند تا چند روز هم اطلاع ندهند و موجب سوظن به دیگران شده و بیگناه بعضی  مردم را متهم به سرقت کنیم . استدعا دارد به هرگونه که امکان دارد این مسایل را حل و با نظارت موجب احترام به قانون و مردم شوید زیرا همانگونه مقام معظم رهبری بارها فرمودند مشروعیت شما مسئولین از همین مردم است و امام ره نیز مردم را ولی نعمت خطاب  میکردند . چرا در یک شهر کوچک مثل بافت با حریم خصوصی مردم بازی یا  احترام وحقوق شهر وندی را رعایت نکنند .  .  . 
                                                                                             با احترام یک شهروند بافتی    9/12/89
gov3
مسئول پاسخگویی
« پاسخ #1 : 23 تير 1390,ساعت 11:55:57 »

با سلام
به حوزه معاونت محترم عمراني ارجاع شد
صفحه: [1]