بررسی نقاط بحرانی آبگرفتگی در شهر کرمان
با حضور شهردار کرمان انجام گرفت؛
بررسی نقاط بحرانی آبگرفتگی در شهر کرمان
نشست کارگروه آبگرفتگی معابر شهر کرمان، با حضور شهردار کرمان، معاونان خدمات شهری و حملونقل و امور زیربنایی و شهرداران مناطق پنجگانه، برگزار شد.
به گزارش کرمانآنلاین، معاون حملونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان در این نشست با اشاره به بودجه اختصاصیافته برای رفع آبگرفتگی معابر در هر منطقه شهری گفت: برای دفع آبهای سطحی شهر کرمان، از بهمنماه سال گذشته قرارداد یکساله منعقد شده است.
محمدعلی قنبری با تأکید بر اینکه شهرداریهای مناطق باید تمام فعالیتهایی که در حوزۀ جمعآوری آبهای سطحی انجام میدهند، با هماهنگی مشاور طرح باشد، از شهرداران مناطق پنجگانه خواست نقاط بحرانی آبگرفتگی را جهت بررسی کامل و ارایۀ راهکار، به معاونت حملونقل و امور زیربنایی اعلام کنند.
معاون خدمات شهری شهردار کرمان نیز در این نشست گفت: مناطق پنجگانۀ شهرداری، بهویژه منطقه پنج که هنوز امکانات آن تکمیل نشده، تجهیزات مورد نیاز ازجمله پمپ، لوله وغیره را درخواست دهد تا تهیه شود.
رضا خیاطزاده، شهردار منطقه یک کرمان هم در این نشست از خیابان شهدای خانوک و چهارراه شهید باهنر (ناصریه) بهعنوان مناطق مشکلساز یاد کرد و گفت: بهترین راهکار برای جمعآوری آبهای سطحی، چهارراه شهید باهنر است؛ چراکه برای حفر کانال نسبت به چهارراه شهدای کارگر، شیب معکوس دارد.
علی سعیدی، شهردار منطقه دو هم، با اشاره به رفع مشکل آبگرفتگی بلوار امام رضا (ع)، انتهای بلوار جهاد و بلوار شهید عباسپور گفت: در حال حاضر، مشکل در محدودۀ دانشکدۀ فنی و هتل آسمان است.
رامین امیرمداح، شهردار منطقه سه نیز با تأکید بر اینکه از نظر امکانات مشکلی نداریم، گفت: در زمان بارندگی در 57 نقطه آبگرفتگی داریم که 10 نقطۀ آن ازجمله خیابان 24 مهر و زیرگذر ابوذر، بحرانی است.
محمدحسین مؤمنی، شهردار منطقه چهار هم با بیان اینکه 14 نقطه در منطقه چهار، وضعیت بحرانی دارد، گفت: محدودهای که در بارندگیهای امسال مشکلساز شد، روبهروی دانشگاه شهید باهنر است که آب از سمت میدان بیرمآباد سرازیر میشود.
علیاکبر قطبالدینی، شهردار منطقه پنج نیز با اشاره به پیادهراه شدن میدان توحید (ارگ) در آینده، پیشنهاد داد: در ورودی این میدان و ورودی بازار مظفری، سرعتگیر آب نصب شود.
وی علت آبگرفتگی میدان توحید (ارگ) در بارندگیهای اخیر را اجرای فاز دوم طرح «صاروج پارس» دانست.
لازم به ذکر است؛ در پایان این نشست مقرر شد راهکارهای اجرایی لازم برای جمعآوری آبهای سطحی مناطق بحرانی از مشاور اخذ و عملیات اجرایی آغاز شود.
همچنین مقرر شد شهرداری منطقه یک نسبت به اجرای یک خط لوله از چهارراه شهید باهنر (ناصریه) تا گوراب را بهصورت موقت اقدام کند و شهرداری منطقه دو نیز جهت استفاده از کانال موجود در اراضی هوانیروز، با پایگاه هوانیروز مذاکره کند.
ش.ا