تشکیل کمیتههای تخصصی قرارگاه جهادی کریم اهل بیت (ع) در شهرداری کرمان
شهردار کرمان خبر داد:
تشکیل کمیتههای تخصصی قرارگاه جهادی کریم اهل بیت (ع) در شهرداری کرمان
شهردار کرمان از تشکیل کمیتههای تخصصی قرارگاه جهادی کریم اهل بیت (ع) در شهرداری کرمان خبر داد.
به گزارش کرمانآنلاین، سیدمهران در جلسهای که با حضور اعضای قرارگاه جهادی کریم اهل بیت (ع) شهرداری کرمان برگزار شد، گفت: کار جهادی، اقدامی فراتر و مضاعف بر وظیفۀ سازمانی است.
وی با اشاره به تبدیل گروه جهادی به قرارگاه جهادی و بهرهگیری از امکانات و ظرفیتهای شهرداری برای پیشبرد اهداف و برنامهها گفت: بهرهگرفتن از منابع مالی خیّران برای یک اقدام خیرخواهانه، اقدامی جهادی محسوب میشود و این اقدام فراتر از وظیفۀ شهرداری است.
شهردار کرمان در ادامه، بر تعریف مشخص از کار جهادی تأکید کرد و گفت: چندین کمیته ازجمله کمیته رسانه، نظارت و ارزیابی عملکرد، کمیته مالی، پشتیبانی و تدارکات و مشارکتهای مردمی، برای قرارگاه جهادی کریم اهل بیت (ع) تعریف شده است.
عالمزاده کمیته خدمات جهادی، کمیته معاونت خدمات شهری، کمیته معاونت عمران و سازندگی، کمیته فرهنگی و اجتماعی و کمیته طرح، برنامه، تعاون، رفاه و سرمایه انسانی را نیز ازجمله کمیتههای قرارگاه جهادی دانست و با تأکید بر اینکه اقدام جهادی، باید آیتم و مقولههای مشخص و تعریفشدهای داشته باشد، گفت: بودجۀ جداگانه، کار کردن خارج از وقت اداری، بهرهگیری از منابع مالی خیّران و استفاده از توان نیروهای مردمی، میتواند ازجملۀ این موارد باشد.
وی افزود: باید چارچوب و وظایف مشخصی برای اقدام جهادی وجود داشته باشد؛ ضمن اینکه شهرداری هم میتواند با وظایف سازمانی خود، در کنار قرارگاه جهادی قرار گیرد و کمک کند.
شهردار کرمان ادامه داد: عملکرد گروه جهادی شهرداری، جدای از عملکرد شهرداری است؛ بنابراین، شهرداری عملکرد و وظایف سازمانی خود را به حساب اقدام جهادی نمیگذارد.
عالمزاده بر نوشتن شرح خدمات، تعریف چارچوب اساسنامه و تفکیک وظایف تأکید کرد و گفت: ظرفیت، توانایی، علاقهمندی و تجربههای داوطلبان باید در فرمی مشخص مورد پرسش و بررسی قرار گیرد.
در ادامۀ این جلسه، جانشین و مسئول پیگیری امور اجرایی قرارگاه جهادی کریم اهل بیت (ع)، با اشاره به اهداف تشکیل این قرارگاه در جهت فقرزدایی، توانمندسازی افراد کمبرخوردار و اهدای جهیزیه به نیازمندان، از تشکیل چارت سازمانی این قرارگاه به دستور شهردار کرمان خبر داد.
وحید نامجو با بیان اینکه با تشکیل کمیتههای تخصصی کار را شروع خواهیم کرد، گفت: علاوه بر جذب و پرورش استعدادهای خلاق، از ظرفیت گروههای جهادیِ دیگر نیز استفاده خواهیم کرد.
وی افزود: برای پیشبرد کارها از اعضای تشکیلدهندۀ این قرارگاه در خواست کردیم تا پیشنهادهای خود را ارایه کنند.
مدیرعامل بنیاد امور خیریه و بناهای ماندگار شهرداری کرمان نیز به اِعمال تغییرات چارت سازمانی اشاره کرد و گفت: بعد از ارتقای قرارگاه جهادی از گروه به قرارگاه، تعدادی از کمیتهها را نیز اصلاح کردیم.
علی زادهکافی افزود: برای قرارگاه جهادی، اهداف کوتاهمدت و بلندمدت طراحی و ظرفیت هرکدام از کمیتهها و زیرمجموعۀ آنها را در خصوص چگونگی خدمترسانی رصد کردیم.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار کرمان نیز اصلاح چارت سازمانی برای فعالیتهای این قرارگاه را ضروری برشمرد و گفت: در صورتی که تعداد اعضای چارت بیشتر باشد، کارهای بیشتری میتوان انجام داد.
غلامرضا رجایی با بیان اینکه کار جهادی، اقدامی بزرگ است، گفت: قرار است کارهای بزرگی انجام شود.
وی افزود: شهرداری کرمان ظرفیتهای زیادی دارد؛ ضمن اینکه میتواند با برقراری ارتباط با بیرون از شهرداری و در راستای اهداف شهرداری، کارهای زیادی انجام دهد.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار استفاده و بهکارگیری نیروهای برونسازمانی و بهرهگیری از کمکهای خیّران را لازم برشمرد و گفت: شهرداری با تشکیل قرارگاه جهادی میتواند بیشتر و دقیقتر به مسایل و مشکلات شهر وارد شود.
اسماعیل جهانشاهی، مدیر حراست شهرداری کرمان نیز گفت: با کار جهادی، هزینه و مدتزمان کمتری را صرف میکنیم؛ بنابراین، پیشنهاد میشود درجهت تقویت وظیفه و کار سازمانی، کار جهادی انجام شود.
محمد جهانشاهی، معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان نیز بر تفکیک وظایف کمیتۀ فرهنگی قرارگاه جهادی کریم اهل بیت (ع) تأکید کرد و افزود: کانون مشاوره و ازدواج، خادمان شهدا و مسایل علمی و آموزشی، ازجمله موارد مطرحشده در این کمیته است.