برگزاری چهارمین سمپوزیوم مجسمه کرمان بررسی شد
با حضور شهردار کرمان؛
برگزاری چهارمین سمپوزیوم مجسمه کرمان بررسی شد
طی نشستی در دفتر شهردار کرمان، برگزاری چهارمین سمپوزیوم مجسمۀ کرمان مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش کرمانآنلاین، در این نشست که شهردار، معاون خدمات شهری شهردار و معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمان و برخی دیگر از مدیران و شهریار رضایی (بهصورت مجازی) حضور داشتند، برای برگزاری چهارمین سمپوزیوم مجسمۀ کرمان و چگونگی برگزاری آن برنامهریزی شد.
شهردار کرمان در این نشست گفت: باید برای برگزاری این سمپوزیوم، شورای سیاستگذاری قوی و توانایی تشکیل شود که شامل هنرمندان توانا و مدیران اجرایی شهرداری باشد.
عالمزاده با تأکید به برگزاری باکیفیت این سمپوزیوم، بیان کرد: میتوان از هفت هنرمند مطرح کشور دعوت کرد تا هفت اثر ماندگار را در این سمپوزیوم اجرا کنند.
وی افزود: سپس میتوانیم مجسمهها را در «باغ مجسمه» شورا نصب کنیم تا در حوزۀ جذب گردشگر برای شهر مفید باشد و آوردهای نیز در این حوزه برای شهرمان داشته باشد.
عالمزاده ادامه داد: اما یک بخش این سمپوزیوم هم میتواند با ارایۀ فراخوان باشد و آثار سایر هنرمندان که داوری و انتخاب میشود، در سایر نقاط شهری نصب شود.
شهردار کرمان همچنین پیشنهاد داد در صورتی که سازمانها و نهادهای دیگر و بخش خصوصی هم بخواهند میتوان بقیه مجسمههای منتخب آنها را با ثبت سفارش، موضوع و پرداخت هزینهها، به نام آن نهادها و ارگانها در نقاط مختلف شهر نصب کرد.
وی تأکید کرد: همچنین برای برگزاری این سمپوزیوم، میتوان از همکاری انجمن سنگ استان بهعنوان حامی (اسپانسر)، کمک گرفت.
عالمزاده همچنین از رامین امیرمداح، معاون خدمات شهری شهردار؛ محمد جهانشاهی، معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری و محمدعلی جوشایی، مشاور شهردار، بهعنوان اعضای پیشنهادی خود در شورای سیاستگذاری این سمپوزیوم و نیز عماد محسنی تکلو، معاون سیما و منظر سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری، بهعنوان دبیر این سمپوزیوم نام برد.
معاون سیما و منظر سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرمان نیز در این نشست با اشاره به اینکه دلایل مختلفی برای برگزاری این سمپوزیوم وجود دارد، گفت: فضایی در جلوی شورا، هفت جای مجسمۀ یکسان دارد که به نظر میرسد بهترین کار، اجرای یک «باغ مجسمه» و گذاشتن هفت مجسمه در این مکان است که در یک رویداد یا جریان فرهنگی ساخته شدهاند.
عماد محسنی تکلو ادامه داد: همچنین از آنجاکه سمپوزیومها رویدادهای اجتماعی، هنری و فرهنگیِ موفقی هستند که هم از نظر اجرای کارهای هنری در شهر و هم همگام کردن طبقات اجتماعی مختلف با شهرداری، موفق بودهاند؛ برگزاری آنها برای شهر و شهروندان مفید است.
وی به تأکید کمیسیون فرهنگی، هنری و بانوان شورای اسلامی شهر برای برگزاری سمپوزیوم مجسمه نیز بهعنوان دلیل دیگرِ برگزاری این سمپوزیوم اشاره کرد و گفت: شهرداری کرمان ۱۰ سال پیش سمپوزیوم مجسمهای را برگزار کرد که بسیار موفق و در سطح بالایی بود و هنوز بهعنوان یکی از بهترین سمپوزیومهای مجسمۀ کشور از آن نام برده میشود؛ بنابراین، برگزاری موفق دورۀ دیگر آن، میتواند برای شهر کرمان در سطح ملی مفید باشد.
محسنی تکلو بیان کرد: از دیگر مواردی که به برگزاری خوب چهارمین سمپوزیوم مجسمۀ به ما کمک میکند، حضور مهندس کردی و مهندس دادگر، در مجموعۀ شهرداری است که در جریان مستقیم برگزاری سمپوزیوم مجسمۀ قبلی هستند و تجربیات خوبی دارند؛ بنابراین، میتوانیم از تجربیات آنها به خوبی استفاده کنیم.
وی به برگزاری این سمپوزیوم به دو صورت دعوت از هنرمندان و یا ارایۀ فراخوان اشاره کرد و گفت: هزینۀ برگزاری این سمپوزیوم با حضور هفت هنرمند، حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان پیشبینی میشود.
شهریار رضایی، هنرمند مجسمهساز نیز که بهصورت آنلاین در این نشست حضور داشت، گفت: برگزاری سمپوزیوم، اتفاق اجتماعیِ هنریِ خوبی است، اما چگونگی برگزاری و کیفیت و سطح آن بسیار مهم است.
وی ادامه داد: این رویداد به یک شورای سیاستگذاری توانمند نیاز دارد که میتواند ترکیبی از هنرمندان توانا و مدیران اجرایی و مالی شهری باشد که به شهر و توان شهرداری کاملاً اشراف دارند.
رضایی، نظر خانۀ هنرمندان را نیز که شورای سیاستگذاری را همراهی کند، درست و مفید دانست و خاطرنشان کرد: باید از تجربیات مدیران شهری که در جریان برگزاری سمپوزیوم قبلی حضوری پررنگ داشتهاند نیز، بهره ببریم.