بايد ساختارهايي براي تصميم گيري سريع ايجاد کرد
شهردار کرمان:
بايد ساختارهايي براي تصميم گيري سريع ايجاد کرد
شهردار کرمان گفت: بايد ساختار هايي ايجاد کرد تا فرايند تصميم گيري در شهرداري سرعت گيرد.
به گزارش کرمان آنلاین؛مهندس سید مهران عالم زاده در جلسه اي که با حضور برخی از اعضاي هيات علمي دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد، با اشاره به انعقاد تفاهم نامه بين دانشگاه و شهرداري کرمان خاطر نشان کرد: فرايند تصميم گيري در امور مختلف بايد مبتني بر امکانات، بضاعت مالي و مبتني بر مقررات باشد.
وی ايجاد کارگروههاي مشورتي در شهرداري را کار ويژه اي دانست و افزود: در اين کارگروه ها از نظرات افراد متخصص و خبره و افراد باتجربه استفاده ميکنيم.
وی همچنین گفت: از متخصصان ميخواهيم با ارايهی نظر کارشناسي در حوزههاي مختلف، شهرداري کرمان را ياري کنند.
شهردار کرمان با اشاره به اين که در دوره هاي گذشته در زمينهی پروژه هاي شهري به خصوص طرح هاي ترافيک، کار کارشناسي با دقت انجام نشده است تصريح کرد: تبعات اين اقدامات را در شهر مشاهده ميکنيم.
عالمزاده با تاکيد بر اين که کار اجرايي بايد از مجراي علمي و تجربي آن پيش رود افزود: به عنوان شهردار کرمان در اجراي هر اقدامي در شهر، نه تنها از نظرات کارشناسان تحصيلکرده بلکه از ديدگاه افرد با تجربه نيز بهره ميگيرم.
وی در بخشی دیگر از صحبتهای خود به حجم زياد نيروهاي شهرداري اشاره و خاطرنشان کرد: از زماني که به عنوان شهردار کرمان اين مسووليت را پذيرفتم، حدود ١٧٠ نفر را بازنشسته کردم و هيچ نيروي ديگري به مجموعه اضافه نکردم.
وي در ادامه استفاده از پاياننامههاي دانشگاهي را امري مهم و کاربردي برشمرد و گفت: قصد دارم در اجراي پروژه ها و طرح هاي شهري از نيروهاي جوان و با انگيزه کمک بگيرم .
مهديه جعفري
https://www.kerman.ir/index.php/fa/2016-01-16-04-50-56/9222-2019-01-12-20-10-38#sigProId81b1b38044